foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Dierenwinkel & dierenspeciaalzaak

Alle merken dierenbenodigdheden

Main Menu

KO SENIOR SMALL 00001

De kong senior is gemaakt van zeer stevig materiaal en is geschikt voor de sterkste kauwers. speciaal voor de gevoelige tanden van oudere honden is het materiaal zacht, waardoor kauwen geen problemen oplevert. de kong kan gevuld worden met de favoriete snack van de hond, zoals easy treat of pindakaas.

kong senior is verkrijgbaar in 3 maten:
small: 7 cm
medium: 8,5 cm
large: 10 cm;

€ 7.09

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Velda KH Plus 500 Ml Voor 5.000 Liter Water

De KH-waarde van het water geeft de hoeveelheid koolzuurgebonden calcium en magnesium aan. De KH-waarde wordt dan ook wel het zuurbindende vermogen van het water genoemd. Vooral zuurstofplanten hebben voor een goede groei een KH-waarde van tenminste 6 °DH nodig. Bij een waarde minder dan 6 °DH is het zuurbindende vermogen gering, waardoor de pH-waarde kan dalen en verzuring optreedt. De ideale KH-waarde voor siervijvers ligt tussen de 6 en 8 °DH. Met KH Plus van Velda kan deze belangrijke KH-waarde eenvoudig worden verhoogd.

500 ml Velda KH Plus is geschikt voor 5.000 liter vijverwater.

€ 7.65

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Kingsland Mizar Netherlands Cap

Baseball cap 100% katoen met Nederlandse vlag, Kingsland.

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Bioringen zak 2000 stuks = 0,2m'

Bioringen zak 2000 stuks = 0,2m³ zijn uitermate geschikt voor o.a. tricklefilters, biofilters, bewegend bed filters, etc.

€ 125.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Microbe Lift Fosfaat Verwijderaar 4 ltr

Microbe-Lift Fosfaat Verwijderaar is een mengsel van polymeren met bijzondere eigenschappen, waaronder het vermogen om grote hoeveelheden fosfaat te binden zonder het vijverwater op enige wijze negatief te beïnvloeden. Gebruik Microbe-Lift Fosfaat Verwijderaar bij het starten of in gebruik nemen van een nieuwe vijver. Dit verzekert u ervan dat er geen hoge fosfaat concentraties zullen zijn. Om overmatig fosfaat met succes te verwijderen is het ook nodig om Fosfaat Verwijderaar regelmatig te gebruiken in nieuwe of bestaande 'gerijpte' vijver.

Fosfaat in de vijver

Fosfaat in de vijver wordt veroorzaakt door de afbraak van organische stoffen zoals voedselresten, dode plantenresten en uitwerpselen. Hoewel fosfaat een belangrijk levensonderdeel is, is het alleen onschadelijk in lage concentraties. Een fosfaat concentratie stijging kan tot waterkwaliteitsproblemen leiden. Om door fosfaat veroorzaakte problemen op te lossen is het aan te bevelen om de fosfaat concentratie in zoet water lager dan 0,3 mg/ltr te houden. Verwijdert het fosfaat op een veilige manier uit vijverwater. Onschadelijk voor vissen en planten.

Dosering

  • Gebruik 30 ml Fosfaat Verwijderaar per 400 liter water.
  • Afhankelijk van de waterkwaliteit, de hoeveelheid organisch- en visafval, kan 30 ml tussen de 1 en 1,5 mg/ltr fosfaat verwijderen.
  • Indien het fosfaat gehalte nog steeds hoog is, dosis herhalen.
  • In geval van een zeer hoge fosfaat concentratie kunnen er meerdere behandeling nodig zijn om het overmatige fosfaat probleem te verhelpen.
  • Deze fles behandelt tot 12000 liter vijverwater.

€ 67.45

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Dog's Companion'

De stevige en toch zachte canvas katoenen hoes in een mooie jachtgroene tint geeft een landelijke uitstraling! De afneembare 100% katoenen hoes is op 40°C wasbaar.

€ 47.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Karabijn NITE Ize SlideLock Gr. 2 CSL2 11 R6 1 stuks

Organiseren, verbinden, dragen en waardevolle voorwerpen extra borgen met de vergrendelbare karabijnhaak van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal. Innovatieve sluiting, die met een eenvou...

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 
Copyright © 2020 Copyright Dierenwinkel onlingegoedkoopste.nl Rights Reserved.

Gelderland nieuws