foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Dierenwinkel & dierenspeciaalzaak

Alle merken dierenbenodigdheden

Main Menu

NB PLUSHTOY PLUCHE VARKEN 23CM J 00001

- duurzaam nylon - buitenkant afgewerkt met pluche - genaaid - met piep

€ 14.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Dog's Companion'

Het stevige en toch zachte canvas katoenen bed in een prachtige groen-grijze tint geeft een exclusieve uitstraling! De afneembare 100% katoenen hoes is op 40°C wasbaar.

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Waterblazer Double K Challenger 2000AD

Double K waterblazers zijn professionele waterblazers die door veel trimmers en vachtverzorgers worden gebruikt om water, vuil, zand en los zittende haren uit de vacht te blazen. Na het knippen of scheren van de hond kunt u met de waterblazer eenvoudig losse haren verwijderen. De blazer heeft een buiten en binnenfilter en zijn daarom duurzaam in het gebruik. Door de polyethyleen behuizing maakt deze waterblazer minder geluid dan andere/goedkopere fohns voor honden of katten. Eigenschappen: - 1050 watt - Instelbaar in twee standen - Binnenfilter - Buitenfilter - Geluidsarm door polyethyleen behuizing - Aan een wand of muur te bevestigen met de Double K blower wandhouder (optioneel) - Diverse blaasmondjes meegeleverd

€ 299.99

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Griffon Hard Lijm PVC T 88 500ml

Griffon hard lijm PVC 500 ml is geschikt voor het aan elkaar lijmen van hard PVC buizen en fittingen. Ook het is hard lijm PVC geschikt voor druk- en afvoersystemen met een nauwe sluiting. 

  • Perspassing max. 0,2mm
  • Spleetpassing max. 0,3mm
  • Verpakking: per pot

€ 11.54

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

Verloopring Excentrisch 75 x 50 mm Manchet x Spie Zwart Wavin

Deze Verloopring Excentrisch 75 x 50 mm Manchet x Spie is gemaakt van Wafix PP van Wavin dat bekend staat om de zeer sterke en hoge kwaliteit. Het is voozien van een gefixeerde rubberen ring, wat deze manchetfittingen uniek maakt. Ook zijn de fittingen robuust en slank van vorm. Het afvoersysteem van Wafix is van hoogwaardig polypropyleen copolymeer (PPC). Het is zeer slagvast materiaal met een temperatuurbestendigheid tot 100 graden Celsius en is chemisch resistent. De handige steekverbinding maakt een snelle en efficiënte montage mogelijk. Het is geheel onafhankelijk van het weer en kan geïnstalleerd worden tot wel 10 graden Celsius onder nul. De inbouwmaten worden tot een absoluut minimum beperkt, door hun slanke voorgeving.

 

€ 4.39

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 

NB STARSYSTEM BEIGE NUMMER 7 00001

De sisalstam met nr. 7 uit de starsystem lijn van nobby is geschikt voor montage aan andere starsystem delen. deze stam bevat zacht pluche en sisal touw. om de sisalstam te monteren zijn m10 bouten met fijndraad nodig.

deze stam heeft een diameter van 12 cm en is 48 cm hoog.

€ 18.69

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Product
 
Copyright © 2020 Copyright Dierenwinkel onlingegoedkoopste.nl Rights Reserved.

Gelderland nieuws